Bedrijfsvastgoed

Kuijpers Bouw Heteren bouwt ‘projecten op maat’. Voor onze opdrachtgevers veelal een lang gekoesterde droom die nu eindelijk werkelijkheid wordt maar hem of haar ook zorgen baart. Dat wij onze opdrachtgever maximaal ontzorgen is bij ons géén holle frase. Het betekent concreet géén meerwerk en opleveren met de afgesproken kwaliteit binnen de planning.  Er wordt telkens projectspecifiek een methode uitgewerkt waarbij de opdrachtgever regelmatig wordt geïnformeerd over de gang van zaken op de bouw. Beslismomenten qua afwerking e.d. worden tijdig aangegeven en  door middel van visualisaties wordt de opdrachtgever al in een vroeg stadium meegenomen in het keuzetraject voor het uiteindelijke resultaat.

Kuijpers Bouw Heteren B.V. is uw partner in uw bouwteam. 

Het meedenken over optimalisatie in de maakbaarheid, het signaleren van knelpunten en het tijdig aandragen van alternatieven dient op tijd te geschieden en niet tijdens het operationele bouwproces.

In ons vaste netwerk van complementaire bouwpartners worden kennis en ervaring op een optimale wijze met elkaar gedeeld. Naast een goede prijs- kwaliteitverhouding ontstaat zo onderlinge betrokkenheid en verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. 

Kuijpers Bouw Heteren B.V. heeft zijn organisatie strak afgestemd op de volgende kernwaarden:

  • Planning, communicatie, teamspirit
  • Concurrerende prijs- / kwaliteitverhouding
  • Aandacht voor VGM / HRM aspecten
  • Nakoming van kwaliteit, nazorg en service